Kvalitetsöverdragkladsel till din husbil

Sekretesspolicy

Zolio B.V., med kontor på Veenstraat 22B, 9502 EZ Stadskanaal, Nederländerna, ansvarar för behandlingen av personuppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy.

Kontaktuppgifter:

Zolio B.V.

Veenstraat 22B

9502 EZ Stadskanaal

Nederländerna

+31 (0)599 76 72 74

Dataskyddsombudet för Zolio B.V. kan kontaktas via administratie@zolio.nl 

Personuppgifter som vi behandlar

Zolio B.V. behandlar dina personuppgifter då du använder våra tjänster och/eller för att du själv tillhandahåller dessa uppgifter till oss.

Nedan finns en översikt över de personuppgifter som vi behandlar:

 1. För- och efternamn;
 2. Kön;
 3. Adressuppgifter;
 4. Telefonnummer;
 5. E-postadress;
 6. IP-adress;
 7. Andra personuppgifter som du aktivt tillhandahåller genom att till exempel skapa en profil på denna webbplats, i korrespondens eller per telefon;
 8. Webbläsare och enhetstyp.

Särskilda och/eller känsliga personuppgifter som vi behandlar

Vår webbplats och/eller tjänsten har inte för avsikt att samla in uppgifter om webbplatsbesökare som är yngre än 16 år. Såvida de inte har tillstånd från en förälder eller vårdnadshavare. Vi kan dock inte kontrollera om en besökare är över 16 år. Vi rekommenderar därför att föräldrar är engagerade i sina barns aktiviteter online, för att på så sätt förhindra att uppgifter om barn samlas in utan föräldrarnas/vårdnadshavarens medgivande. Om du är övertygad om att vi har samlat in personuppgifter om en minderårig utan detta medgivande, kontakta oss via administratie@zolio.nl, så kommer vi att ta bort denna information.

För vilket ändamål och på vilka grunder behandlar vi personuppgifter

Zolio B.V. behandlar dina personuppgifter för följande ändamål:

 1. Hantera din betalning;
 2. Skicka vårt nyhetsbrev och/eller reklambroschyrer;
 3. För att kunna ringa eller skicka e-postmeddelanden till dig om detta är nödvändigt för att kunna utföra våra tjänster korrekt;
 4. Informera dig om ändringar av våra tjänster och produkter;
 5. För att erbjuda dig möjligheten att skapa ett konto;
 6. För att leverera varor och tjänster till dig;
 7. Zolio B.V. behandlar även personuppgifter om vi är juridiskt skyldiga att göra det, till exempel uppgifter som vi behöver för vår skattedeklaration.

Automatiserat beslutsfattande

Zolio B.V. fattar inga beslut baserade på automatiserad behandling i frågor som kan få (betydande) konsekvenser för individer. Detta är beslut som fattas av datorprogram eller -system, utan att en person (till exempel en medarbetare på Zolio B.V.) är involverad.

Hur länge sparar vi personuppgifter

Zolio B.V. sparar inte dina uppgifter längre än nödvändigt för det ändamål för vilket vi samlade in dina uppgifter. Ett exempel är att vi måste spara ett (stort) antal dokument under en minimitid i enlighet med lagen. Dessa dokument kan innehålla viss information om dig. I sådana fall kommer vi endast att spara de uppgifter som är nödvändiga för att uppfylla våra juridiska skyldigheter. Efter lagstadgade lagringsperioder kommer vi givetvis radera eller anonymisera dina uppgifter. Vi har följande lagringsperioder för nedanstående (kategorier av) personuppgifter:

 1. Skyldigheter att spara bokföring och räkenskapshandlingar 7 år;
 2. Dokumentation om leverans av exporterade varor 7 år;
 3. Betalningsöversikter/fakturor 7 år;
 4. Bevis på leverans av beställningar 7 år;
 5. Klagomål 5 år;
 6. Inaktiva kontouppgifter 7 år;
 7. Kundkontaktanteckningar inaktiv kund 5 år;
 8. Samtycke prenumeration nyhetsbrev 5 år.

Dela personuppgifter med tredje part

Zolio B.V. säljer inte dina uppgifter till tredje part och tillhandahåller dem endast om detta är nödvändigt för genomförandet av vårt avtal med dig eller för att uppfylla en juridisk skyldighet. Med företag som behandlar dina uppgifter för vår räkning, ingår vi ett bearbetningsavtal för att garantera samma nivå av skydd och sekretess för dina uppgifter. Zolio B.V. förblir ansvarigt för denna behandling.

Klarnas integritetspolicy

Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Det betyder att vi kan komma att överföra dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna när kassan är laddad, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som överförs behandlas i enlighet med Klarnas eget integritetsmeddelande.

Kakor eller liknande tekniker som vi använder

Zolio B.V. använder funktionella, analytiska och spårande kakor. En kaka är en liten textfil som vid det första besöket på denna webbplats lagras i webbläsaren på din dator, pekplatta eller smarttelefon. Zolio B.V. använder kakor med en ren teknisk funktion. Dessa säkerställer att webbplatsen fungerar korrekt och att till exempel dina föredragna inställningar sparas. Dessa kakor används även för att webbplatsen ska fungera korrekt samt för att kunna optimera den. Dessutom placerar vi kakor som kontrollerar ditt beteende när du surfar, så att vi kan erbjuda anpassat innehåll och annonser.

Redan vid ditt första besök på vår webbplats, informerade vi dig om dessa kakor och bad om ditt godkännande för att placera dem.

Du kan välja bort kakor genom att ställa in att inga kakor lagras längre i din webbläsare. Dessutom du kan även ta bort all information som tidigare har sparats via inställningarna i din webbläsare. Om du tidigare har accepterat våra kakor, kommer du inte längre att se detta meddelande och du måste först ta bort våra kakor.

Mer information om kakor som vi använder, finns i vår kakpolicy.

Se, rätta eller radera uppgifter

Du har rätt att få tillgång till, rätta och radera dina personuppgifter. Du har dessutom rätt att återkalla ditt eventuella medgivande till uppgiftsbehandling eller komma med invändningar mot Zolio B.V.s behandling av dina personuppgifter samt rätt att begära dataportabilitet. Det innebär att du kan skicka in en begäran om att vi skickar de personuppgifter som vi har om dig i en datafil till dig eller till ett annat företag som du anger.

Du kan skicka en begäran om att få tillgång till, rätta, radera, överföra dina personuppgifter eller en begäran om att dra tillbaka ditt samtycke eller invända mot behandlingen av dina personuppgifter till administratie@zolio.nl.

För att säkerställa att din begäran om att få tillgång har gjorts av dig, ber vi dig att skicka en kopia av giltig identitetshandling med din begäran. I denna kopia, stryk över ditt passfoto, siffrorna under passnumret samt ditt personnummer. Detta för att skydda din integritet. Vi svarar på din begäran så snart som möjligt, men senast inom fyra veckor.

Zolio B.V. vill även påpeka att du har möjligt att lämna in ett klagomål till den nationella tillsynsmyndigheten.

Hur vi skyddar personuppgifter

Zolio B.V. tar skyddet av dina uppgifter på största allvar och vidtar lämpliga åtgärder för att förhindra missbruk, förlust, obehörig åtkomst, oönskat offentliggörande samt obehöriga ändringar. Om du tycker att dina uppgifter ändå inte är ordentligt skyddade eller om det finns tecken på missbruk, kontakta vår kundtjänst.

Zolio B.V. har vidtagit följande åtgärder för att skydda dina personuppgifter:

 1. Vi använder säkerhetsprogram, som virusskannrar och brandväggar;
 2. TLS (tidigare SSL) Vi skickar dina uppgifter via en säker internetanslutning. Detta kan du se i adressfältet genom ”https” och hänglåset;
 3. Vi har avtal med alla våra partners om hur de skyddar dina uppgifter;
 4. Personuppgifter som vi samlar in, lagras endast på databärare inom EU.

Om du har frågor om vår policy, är du välkommen att kontakta oss. 

Kakpolicy Zolio B.V.

Vad är en kaka

På denna webbplats används kakor. En kaka är en enkel, liten fil som skickas tillsammans med sidor på vår webbplats och sparas av din webbläsare på datorns hårddisk. Den information som sparas i filen kan skickas tillbaka till våra servrar nästa gång du besöker webbplatsen.

Vilka kakor använder vi

Vi använder olika kakor för att vår webbplats ska fungera korrekt. Dessutom placeras även kakor, som säkerställer att vi kan förbättra våra tjänster. Vi använder till exempel kakor för att testa förbättringar på vår webbplats, eller för att kunna visa relevanta annonser för våra tjänster på andra webbplatser.

Funktionella kakor

Funktionella eller nödvändiga kakor ser till att vår webbshop fungerar korrekt.

Till exempel för att:

 1. Komma ihåg och spara artiklar som du lägger till på din önskelista;
 2. Meddela dig om en oavslutad beställning, så att du inte förlorar varorna i din varukorg;
 3. Möjligheten att spara dina inloggningsuppgifter, så att du inte behöver fylla i dem varje gång;
 4. Möjligheten att svara på meddelanden i vår webbshop.

Sessionskakor

Med hjälp av en sessionskaka kan vi se vilka delar av webbplatsen som du har tittat på under ditt besök. Vi kan därmed anpassa vår tjänst efter dina önskemål så mycket som möjligt genom att bland annat erbjuda support under ditt besök på vår webbplats. Dessa kakor raderas automatiskt när du stänger din webbläsare.

Analytiska kakor

Vi använder analytiska kakor, ofta med hjälp av tredje part, för att undersöka användningen av webbshopen. Denna statistik ger oss bland annat inblick i hur ofta vi besöks och var vi kan förbättra vår webbshop. På så sätt kan vi kontinuerligt optimera upplevelsen med vår webbshop. De flesta kakor raderas så fort du stänger din webbläsare.

Med dessa kakor samlar vi bland annat in och sparar följande uppgifter:

 1. Din IP-adress, som anonymiseras;
 2. Från vilken plats (land, provins/region och ort) du använder vår webbplats. Din adress förblir anonym;
 3. Tekniska kännetecken, som vilken webbläsare du använder, datorskärmens upplösning, språkinställningar samt vilken enhet du använder;
 4. Från vilken sida du kom till webbshopen;
 5. När och hur länge du besöker eller använder webbshopen;
 6. Om du använder webbshopens funktioner. Till exempel att skapa en önskelista, lägga en beställning eller titta på tidigare köp;
 7. Vilka sidor du besöker i vår webbshop.

Dessa kakor använder vi till exempel för att:

 1. Kontrollera antalet besökare i vår webbshop;
 2. Mäta hur länge en besökare stannar på vår webbplats;
 3. Avgöra i vilken ordning en besökare besöker olika sidor i vår webbshop.

Google Analytics

Via vår webbplats placeras en kaka som tillhör det amerikanska företaget Google, som en del av tjänsten ”Analytics”. Vi använder denna tjänst för att följa upp och få rapporter om hur besökare använder webbplatsen. Google kan bevilja tredje part tillgång till denna information om Google enligt lag är skyldig att göra detta eller om tredje part bearbetar informationen för Googles räkning. Detta har vi inget inflytande över. Vi har inte givit Google tillstånd att använda den erhållna informationen för andra Google-tjänster.

Information som Google samlar in, anonymiseras i så stor utsträckning som möjligt. Dina personuppgifter och din IP-adress skickas uttryckligen inte med. Informationen överförs till och sparas av Google på servrar i USA. Google uppger att man följer Privacy Shield-principerna och är anslutet till det amerikanska handelsdepartementets Privacy Shield-program. Detta innebär att det finns en lämplig skyddsnivå för behandlingen av eventuella personuppgifter.

Andra kakor

Vissa sidor på vår webbplats innehåller så kallade ”inbyggda element”. Detta är texter, dokument, bilder eller filmer som lagras hos en annan part och visas på vår webbplats.

Webbläsarinställningar

Om du inte vill att webbplatser ska lagra kakor på din dator, kan du anpassa dina webbläsarinställningar. Du får då en varning innan kakor placeras. Du kan även anpassa dina inställningar så att din webbläsare vägrar alla kakor eller endast vägrar kakor från tredje part. Du kan även ta bort kakor som redan har placerats. Observera att du måste anpassa inställningarna separat för varje webbläsare på varje enhet som du använder. Vi vill uppmärksamma dig på att om du inte vill använda kakor, kan vi tyvärr inte garantera att vår webbshop fungerar som den ska. Det är möjligt att vissa funktioner i webbshopen går förlorade eller att du inte längre kan se vissa sidor alls. Om du vägrar kakor innebär det dessutom att du inte längre kommer att se annonser. Annonserna anpassas då inte längre efter dina intressen och upprepas oftare. Hur du kan anpassa dina inställningar, varierar mellan olika webbläsare.

Rätt till tillgång och korrigering eller borttagning av dina uppgifter

Du har rätt att begära tillgång till och korrigera eller ta bort dina uppgifter. Använd vår kontaktsida för att göra detta. För att förhindra missbruk, kan vi då begära att du kan identifiera dig. När det handlar om tillgång till personuppgifter kopplade till en kaka, måste du skicka en kopia av kakan i fråga. Du hittar den i webbläsarens inställningar.

För de kakor som tredje part placerar och de möjliga uppgifter som de samlar in med dem, hänvisar vi dig till dessa parters policyer på deras egna webbplatser. Observera att dessa policyer regelbundet kan ändras. Detta har Zolio B.V. inget inflytande över.